МУРАТУБА ~ Тема 137

Asi & Demir Forever

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. mima111
        +5   +1   -1
     
    .
    Avatar

    Мимка Татлъту

    Group
    Administrator
    Posts
    7,352
    Reputation
    +21,361
    Location
    Burgas

    Status
    Offline
    demirdogan24

    Здравейте и от мен!
    Къде бяха тези снимки от МК до сега.
    И защо сега ги пускат, едновременно с повторението на Аси.
    Ако е заради МК, то който гледал, гледал, вече е отчетено.
    Хубав ден на всички!

    Двойно щастие - интервю на Туба Бююкюстюн в сп. ELLE - декември 2012 година
    Превод: Мишел

    Двойно щастие

    С Туба Буюкюстюн, която се ожени и след като стана майка дълго време се изгуби от полезрението ни, списание „Ел” направи фото сесия продължила два дни. Между снимките сподели за майчинството, любовта, модния стил, за истината в излезлите новини и новия сериал.

    Туба Буюкюстюн близо година и половина отсъства от публичното пространство, не взема роля в сериал, не направи фото сесия, не дава интервюта. Разбира се, с рекламите, в които участва ни намига от екрана, но това не е достатъчно за тези, които я обичат. Вие му казвате „задължителна отпуска по майчинство”, ние ви казваме, че това е лично предпочитание, личен избор. Неделя, един от последните слънчеви на месец ноември, докато половината Истанбул спи все още, идваме в струдиото, в една от почивките между снимките. Докато и правят косата и грима изкарва снимки на Мая и Топрак.

    Неизбежно първият въпрос е на тази тема: „Стреснахте ли се, когато разбрахте, че сте бременна с близнаци, и малко да е, изплашихте ли се?”...

    Казвайки „не” се усмихна и отговори -„Само „ Стана като да съм го предвидила” си помислих”. Ставайки майка си даде дълга почивка и ако не е, ние ли така го усетихме? „ Отвън се е видяло като да съм си дала почивка, всъщност до шестия месец на бременността си работих, рекламни филми снимахме. След като бебетата навършиха три месеца продължихме. Значи сметнато само шест месеца съм си почивала.

    ”Добре и да са шест месеца, добре ли ви се отрази тази почивка?

    На това отговори доста обстойно: „Работим много и разбира се, че почивката ни се отразява добре. Това и от гледна точка на актьорството е полезно, ако ли не, някои неща минават на автопилот. Актьорството е професия, за която трябва обновяване. До сега не намерих удобен случай за почивка и без това щях да си я дам. Бременността ми балансира това. Причината да си дам почивка не е в децата ми.

    „Добре де, един артист, колкото и обичан или успешен да е, каквато й да е причината, когато си дава пауза не се ли двоуми?

    Туба : „Исках да си поотпочина, но такова като – „Малко няма да бъда наоколо, да си отпочинат от мен” – не съм планувала. Исках малко да поспра. Нямам планове, ...на въпроси за следващите месеци или седмици, къде ще бъда, какво ще правя, не отговарям. В този момент знам програмата си за следващите пет дни, но не и за по нататък.Във всеки един момент може да се случи всичко. Плановете, които си правим може и да не се осъществят в действителност.”

    Чувствата ни с Онур съзряха в един миг.

    Адаптирахте ли се към майчинството?

    Казва, че много обича децата, че заниманията с тях винаги минават хубаво. „Но майчинството е над всичко друго. След като сме създали един човек, трябва да го подкрепяме и закриляме при нужда, докато застане на краката си /стане самостоятелен/. „Вървенето” с това дете. Най-много за това се моля и благодаря.

    ”Не забравихме и съпругът и, актьора Онур Сайлак. При запознанството си усетихте ли, че „той е човекът”.?

    „Не, защото приятелството ни с Онур е четиригодишно. Тези чувства се случиха за един миг.”Другото го знаете, дошла връзката след това и едва ги видяхме заедно,и те станаха семейство.Веднага да кажем: Онур Сайлак всеки ден идва да взима жена си след снимките и търпеливо чака те да свършат. Наблюдава отдалеч. С мобилния си телефон прави снимки на половинката си. Не е възможно да не му се възхитиш.

    Той какъв баща е? За това разбира се питаме Туба Буюкюстюн.

    Добре обобщава положението с дадения отговор: „ Децата ни се родиха, няколко дни след това ги взехме и си дойдохме у дома. Не искаме никой, ще останем сами и ще отглеждаме децата си, казахме. Така и направихме. И продължихме живота си от мястото, на което бяхме стигнали/останали, заедно с Мая и Топрак.

    ”Относно Туба се заинтересувах, ставайки майка за какви неща не й стига времето.

    На човек му се иска за всяко нещо да намери време ми припомня тя. Относно забавленията е разбираемо, че няма промяна, защото и преди майчинството не е била човек, който много е излизал навън: „ В този смисъл в живота ми няма голяма промяна. Отпреди не се събирах в компании навън. Приятели ме викат, казвам „ще дойда” и после се отказвам.”Междувременно Мая и Топрак се различават не само външно, но и по характер. Майка им:”Много са различни. В една среда и семейство да са се родили са притежатели на различни характери. Бебетата наистина се раждат с характер” – казва Туба.

    Искам мнението на съпругът си във връзка с работата ми.

    Женитбата как се отрази на връзката ви, промени ли нещо?

    Мисли много дълго, може би ще се сети за нещо....после подчертава, че не е видяла никаква разлика.

    Добре, а какво става, когато във вкъщи актьорите са двама? Докато се гледат един друг по телевизията коментират ли?

    Туба: „Човек разбира се, че ще поиска коментар от съпругът си. Но за това е по-добре да не е актьор. Всеки иска мнението на съпруга си във връзка с работата си, съветва се с него.

    ”Междувременно интересно ми е искате ли или не, да участвате със съпруга си в един и същи проект:

    „Искам разбира се, при това много. Онур е актьор, с който работя с удоволствие. С него винаги бих работила.

    ”Преди тези снимки, при първата ни среща ни беше казала „ За 15 минути съм готова”. Много хора, публични личности като нея преди да излязат навън, часове наред се подготвят:

    „ Аз винаги съм била такава. И преди да стана актриса и след това. Човек съм, който се подготвя за много кратко време. И без това на сета, косата и грима с часове се правят...в личния ми живот, когато ще ходя някъде ми се вижда налудничаво да губя време за коса и грим. Достатъчен ми е половин час, за да се подготвя.

    ”Добре, обувки с ток или прави обувки?

    „ Старая се да подражавам на можещите да носят обувка с ток жени. Всеки път „и аз ще изляза навън с токчета” казвам, тоест това ми се случва много рядко. И по темата с грима съм така. Сега с това ли да се занимавам казвам, сумати време ще изгубя.”


    Благодарим ти Мишел!
     
    Top
    .
737 replies since 24/1/2013, 22:48   14609 views
  Share  
.
Top