МУРАТУБА ~ Тема 157

Asi & Demir Forever

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. vanq_6119
        +9   +1   -1
     
    .

    User deleted


    Не мо'ем я ра3берем наш'та мома...що не си поддържа тена по плажовете на Бодрум...ами тръгнала да реанимира професионалния живот на така наречения си съпруг...кау3а пердута. Дори и Мерил Стрийп да се включи в та3и операция...ре3ултата ще е нулев, 3ащото при Онур - талант, колкото у 3мия - вълна.Но, какво да прави наша Туба...има да връща на Онурик услуга... голЕЕЕЕма услуга.
    Брееейййй, и османските султани могат да му 3авидят на Муратовия харем...щеш ти - черна...щеш ти - руса...щеш ти - гъркиня...щеш ти- гру3инка...щеш ти...к'ва се сетиш.Навалят го на тала3и...отърване нЕма. Ама и той не вика 3а помощ...ухилил се е като тиква на плет...наперил се е като петел на бунище и ибре-дебре.
    Такава чест и слава...дай Аллах - всекиму.Но, на мен ми се иска да напомня една "малка" подробност - всичко това му се случва, 3ащото момъка игра Демир Доган в "Аси"...ако беше останал с "Буря" -та сега щяха да го 3наят само майка му, родата и комшиите от ляво и дясно.Похвално е, че освен фи3ическото се подобрява и психическото му състояние...амне3ията му се ока3а временна;белите петна в паметта му лека-полека и3че3ват и на бял свят и3скачат спомени свър3ани с "Аси" и ...Туба.Аферим!!! Очакам да му и3скочат и още спомени и тогава да постъпи мъжкарската като своя герой - Демир и като своя идол - Хавиер Бардем.Сега всички му се радваме, но а3 ще му се 3арадвам още повече, ако бъде пич на място.3ащото ра3хождането на бели панталони и веселяшки ри3и сред наточени фенки, не могат да и3трият от моята памет... това, което ка3а или по-точно не ка3а 3а Туба и "Аси" пре3 последните 5 години и това , което ка3а 3а бившата си съпруга пре3 последните 5 години.
    Време е 3а реви3ия!
     
    Top
    .
742 replies since 17/8/2014, 14:05   21442 views
  Share  
.
Top