МУРАТУБА ~ Тема 156

Asi & Demir Forever

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. mima111
        +5   +1   -1
     
    .
    Avatar

    Мимка Татлъту

    Group
    Administrator
    Posts
    7,352
    Reputation
    +21,361
    Location
    Burgas

    Status
    Offline
    QUOTE (tonkayankova @ 2/7/2014, 09:31) 
    Не знам доколко е верна тази информация, макар, че в нея има много логични неща. Но и половината от написаното да е истина, направо си е страшно. Да не е човек на мястото на Мурат. А ние го упреквахме, че не бил достатъчно настоятелен и нерешителен. Мечтаехме да го видим отново заедно с Туба на екран, макар, че знаехме, че е невъзможно.
    След последните събития се чудя кому беше необходимо Бу да прави фотосесия и да показва дома си. Това беше преди не повече от 2 месеца. След това излезе една статия за жилището и от Мурат. Почти със същото съдържание. Накрая завършваше, че този дом е оазис на спокойствието и хармонията, каквато била и в душите им???
    Пишеше, че Мурат е много щастлив тук (а може би той вече не е живеел там). Защо са били тези лъжи, както и това, че очакват дете след няколко месеца.
    Радвам се за свободата на Мурат. Тези, които са постъпили по начина описан в статията, дано да са разбрали, че любовта и таланта не се купуват с пари.

    Тони, така е, права си. Аз лично много съм критикувала Мурат за онова време. Въпреки, че знаехме, че е заставен да постъпи така. Мислехме си, че мъжкото в него трябваше да надделее и да отстоява себе си, любовта си, решенията си. Но наистина не знаем точните причини и начина по който е бил притиснат. От онова време знаехме, че Терзитата са били безкомпромисни за АСИ и Туба и предполагахме, че е постъпил така, за да я предпази, най-вече нея. За жалост още тогава доста факти около сериала и личният им живот бяха изтрити от форумите. Дългата ръка на Терзитата стигна и до тях. Да не говорим за наложената забрана на целият екип да коментира каквото и да е. Дано сега започнат да излизат истините от онова време. Аз лично силно се надявам на това.
     
    Top
    .
750 replies since 1/7/2014, 07:53   19429 views
  Share  
.
Top