МУРАТУБА ~ Тема 151

Asi & Demir Forever

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. ivayani
        +8   +1   -1
     
    .

    User deleted


    Чудесно,Мурат ще снима филм.Беше му мечта това.Дано е добър.
    Мисля си - Селма е чудесна жена .Хубаво е да си спомнят от къде се познават.Кифлата го помни - това е ясно.И ако спомените са приятни - доста ще има да си говорят.А и тя е близка с Туба.Ще имат време да си споделят.
    Нищо случайно няма,както е известно.Ако това ще е една крачка напред - ДАНО!
    Не сме търпеливи,ще видим.А спомените немогат да не изплуват.Лошото е,че и кифлата ще изплува.Няма да пропусне да се яви с цялата си наглост на снимките,да я видят що за чудо е.Тя нали сега е голямата актриса в семейството - като въшка на чело се е надула.Нали нея са я готвили за ролята на Селма в АСИ.
    Даааа,ама разтоворите и спомените няма да са за нея.Търпението е велико нещо.Ще стане това,което е писано.А явно е писано да се започне от тук.


    1536614_267813920038593_167376401_nkorkun%C3%A7%20y%C4%B1llar

    Мурат Йълдъръм се готви за роля в киното!

    От появата си в сериала "Suskunlar" Мурат Йълдъръм се завръща на екрана, но този път в един филм.

    След като по-рано бе обявено във водещата роля актьор бе Onur Saylak, обаче сега това е било потвърдено, че водещият актьор ще бъде Мурат Йълдъръм. Филмът планирано да започне прожекция в края на месец януари 2013 г. в Болу и също ще играе Селма Ergenç, Gülçin Santıgıoğlu, Bakı Davrak, Burc Kümbetlioğlu и Erich Redmann.

    Оригиналният романа "Korkunç Yıllar", написана от Кримската автор Cengiz Dağcı, на сценарист за филма е написана от Anvi Özgürel и ще се нарича "Türk Pasaportu". Директорът е Бурак Arlıer.

    Кратък обзор:

    Болезнената историята на млад мъж "Лейтенант Sadık Туран", докато все още студент, се изготвя в армията по време на World беше II. Романът е всъщност спомените на генерал-лейтенант Садик Туран. Докато се опитва да избяга от преследването на руснаците, е заловен и пленен от немците. Как той се опитва да поддържа живота си в затвор на войната лагер, и с приятелите си всички да се съберем и формиране на легиона за свободен Туркестан. Хванати между руснаците и германците, преследването на една и виждайки две изправени страна на другото, самотата на кримските турците.
    - See more at: http://izleyiciplatformu.com/haber/1567-en...h.nlKcMGES.dpuf

    http://izleyiciplatformu.com/haber/1567-en...movie-role.html

    Но първо е предложено но Онур.Ха така.Абе нали ви казвам - отнякъде трябва да се отпуши.

    996089_545505702212591_527309084_n

    Лека нощ и от мен!
     
    Top
    .
735 replies since 24/12/2013, 20:22   15756 views
  Share  
.
Top