МУРАТУБА ~ Тема 149

Asi & Demir Forever

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. mima111
        +4   +1   -1
     
    .
    Avatar

    Мимка Татлъту

    Group
    Administrator
    Posts
    7,352
    Reputation
    +21,361
    Location
    Burgas

    Status
    Offline
    Tuba’dan set ekibine yardım
    İspanyol mücevher markası Arte Madrid’in Ortadoğu ülkelerinde yüzü olan Tuba Büyüküstün, geçen ay reklam çekimi için gittiği Dubai’deki kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı.


    tuba-dan-set-ekibine-yardim-3696431

    Reklam çekimi için 2 milyon TL aldığı iddia edilen oyuncunun, fotoğraf çekimi sırasında yayınlanan kamera arkası görüntülerinde set ekibine yardımcı olduğu görülüyor. Bir günde çekilen fotoğraf çekiminde Büyüküstün’ün taktığı mücevherler kadar giydiği kırmızı, toz pembe, mavi ve siyah elbiseleri de dikkat çekiyor. Yaklaşık 20 kişinin çalıştığı fotoğraf çekiminde ise ünlü oyuncu, menajerini de yanından ayırmadı.
    http://magazin.milliyet.com.tr/tuba-dan-se...643/default.htm

    SPOILER (click to view)
    19 октомври 2013 - 02:30 Milliyet.com.tr »Знаменитости » Новини
    Екипът Tuba'dan да помогне набор
    Tuba е лицето на испанската марка бижута в Близкия изток Büyüküstün Arte в Мадрид миналия месец, Dubai отива зад камерата за заснемане на изображения на появила Вашата реклама.
    Рекламирай £ 2,000,000 за твърди стрелба плейър, снимка стреля публикувани в камерата снимки на гърба на екипа, който помогна в този ред. Büyüküstün'ü носенето снимка бижута стреля взети в един ден, така че тя носи червено , прах розово, синьо и черно рокли открояват. Около 20 души работят в известния фотосесия играчи , от всички залепени на вашия мениджър, както добре.
     
    Top
    .
736 replies since 20/10/2013, 23:46   17909 views
  Share  
.
Top