МУРАТУБА ~ Тема 146

Asi & Demir Forever

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. mima111
        +1   +1   -1
     
    .
    Avatar

    Мимка Татлъту

    Group
    Administrator
    Posts
    7,352
    Reputation
    +21,361
    Location
    Burgas

    Status
    Offline
    İşte Tuba Büyüküstün'ün ikizleri!...
    Son olarak ‘20 Dakika’da oynayan Tuba Büyüküstün, sır gibi sakladığı 1,5 yaşındaki ikizleriyle yazın ilk görüntüsünü verdi.


    163_307a1

    21.08.13 09:30 | 4311 kez okundu
    Karşınızda Tuba'nın ikizleri

    Kendisi gibi oyuncu olan eşi Onur Saylak ve 1.5 yaşındaki ikizleri Maya ve Toprak ile Bodrum'da tatil yapan Tuba Büyüküstün, önceki gün Gümüşlük'te ortaya çıktı.

    TUBA BÜYÜKÜSTÜN BİKİNİLİ GÖRÜNTÜLENDİ (VİDEO)

    Magazin basınından uzak kalmak için her türlü önlemi alan Büyüküstün, çocuklarıyla birlikte görüntülenmekten kurtulamadı. Sabah erken saatlerde Gümüşlük'teki Melengeç Restorant'ın önünde denize giren ailede keyifler bir hayli yerindeydi. Tuba Büyüküstün suyun içinde Toprak ile oynadığı sırada, baba Onur Saylak'ın Maya'yı suya batırıp çıkarması renkli görüntülere sahne oldu.

    "20 DAKİKA"DAN BİKİNİLİ FİNAL (VİDEO)

    Gazetecileri fark eden Saylak, eşine fotoğraflandıklarını söyleyince tedirgin olan çift, buna rağmen renk vermedi. Mankenlere taş çıkaran fiziği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Büyüküstün, güzelliği ile çevredekileri mest etti.
    http://www.sacitaslan.com/magazin-iste-tub...leri_83740.html

    SPOILER (click to view)
    21.08.13 09:30 | 4311 пъти чете
    Tuba пред близнаците

    Той е като плейър и 1.5-годишни близначки Мая и съпругата му, Почитай Saylak земята и хавайски ваканция Tuba Büyüküstün, Gumusluk се появи по-рано през деня.

    TUBA гледка Büyüküstün Bikini (ВИДЕО)

    Büyüküstün всички предпазни мерки, за да стоят настрана от жълтата преса, се показват заедно с децата си да избягат. Melengeç Gümüşlük в морето рано сутринта пред семейството Restorant'ın беше на значително удоволствия. Tuba играе с глина във водата на баща Büyüküstün фигура потопени във водата е най-пъстри сцени на Honor Saylak'ın Maya.

    "20 минути" от крайните Bikini (ВИДЕО)

    Журналистите, които забелязали Saylak, която разстроена жена му му разказа fotoğraflandıklarını двойка, все още не е цвят. Büyüküstün камък, който привлича цялото внимание модел във физиката, бе очарован от красотата на минувачи.
     
    Top
    .
736 replies since 20/8/2013, 14:59   16694 views
  Share  
.
Top