МУРАТУБА ~ Тема 144

Asi & Demir Forever

« Older   Newer »
 
  Share  
.
  1. mima111
        +5   +1   -1
     
    .
    Avatar

    Мимка Татлъту

    Group
    Administrator
    Posts
    7,352
    Reputation
    +21,361
    Location
    Burgas

    Status
    Offline
    Здравейте!

    www.medyamerkezi.org/detay.asp?a=23705&z=38
    Тони, тук е новината за филма на Ерика. И Цецето съвсем точно е написала, че тя е в главната роля. Слагам превод с гугъл в спойлера, разбира се горе-долу.

    SPOILER (click to view)
    Raiders филм заснет в селото!
    -
    Леля ми пристигна Press Advisor Ali Cinar филма направи изявление:



    Похитителите на село Никозия, турски режисьори са дом на около месец. Което се определя сценария и гласове на първокласен майстор "все още дойде" от екипа на филма, по време на снимките на този амбициозен проект, жителите на селото и подкрепата на председателя Sultan ума Barbaros е неограничен.

    На турските въоръжени сили, на социалната мисия за този филм, Похитителите на село отбор, използването на военните в региона, откриване разкрива чувствителността на разрешение и подкрепа на предприемачеството и заслужава благодарности.

    "Леля ми пристигна" просто разказват историята в Кипър. Всички традиция в Анадола подчертава факта, че детето булки ..

    Warm, пълен с хуманитарни съобщения, мирише на история на тъга ... горе до долу и кино последователности, известни от играчите TV ветеран от всички способности в лицето на фотоапарата, за да се даде право на историята на тази красива изложба.

    За снимките на този филм за един месец в тима на СКТР, Кипър буквално държат в ръка. В Турска република Северен Кипър президентът на СКТР Дервиш Ероглу, включително и на Министерството на правосъдието, Министерството на вътрешните работи Кипър, Кипър Министерството на финансите, Министерството на здравеопазването на Кипър и Кипър Министерството на образованието, посочи, че една социална рана "Леля ми дойде" филм искрено подкрепа.

    Близкия Изток University Hospital, линейка и спешна помощ 24 часа на ден 7 дни на снимачната площадка водят отбора. В допълнение, всички филмов екип, до здравословни проблеми, болницата може да използвате безплатно.

    Кипър в летните горещини, Tamsui фирма, тълпата зададете отбор трябва да се срещнат и да пие вода.

    Без съмнение, всичко това създава синергия успешни Похитителите на село Главатарят на селото кметът Хасан Sultan Барбарос Barbaros, и по-специално много голям дял. Разбира се, не забравяйте да благодаря на Raiders отделен жители населено място.

    Носител на награда за сценарий за привличане на вниманието към социалното "все още дойде" филм, Кипър започва още задника пропуски. Актьорите с увреждания и деца, нуждаещи се от грижи в подкрепа на ролята във филма за закрила на детето, Агенцията alıyor.Bu Северен Кипър СКТР СКТР рак асоциация и Асоциацията на хората с увреждания заслужава големи благодарности.

    С една дума, хората от Кипър, лидери, институции, местни власти, частния сектор и хората, които винаги са зад нас, аз винаги се чувствам, че те са с нас.

    Благодаря в Кипър!

    "И все пак дойде"

    Информация за филма

    Режисьор: Sami Dundar

    Режисьор: Ерхан Kozan

    Сценарий: Kanpolat Evolution (IV Antrakt Script игрален филм

    Първа награда)

    Арт директор: Burhan Турция

    Музикален директор: Tamer Ciray

    Arrangers: Tamer Ciray Александър, заинтересованите страни, Ozan Beydagi

    Производство: Производство съвместно производство 5.Boyut Studios и природа

    Player Състав

    Деца ролите: Miray Akay, Melissa Джелаир, Bronze устен, Splendour Eşgüloğlu, Мелиса Черен

    РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ С участието на: Erika Terzioğlu Brigade Coral, Onuryay Evrentan Atasalihi, Неджип Memili, Dilek Челеби, Надежда Apprentice, Седат Mert, Turgay Tanülkü, Şefika Hope Tolun, Berke Hurcan, Gürsu буйни, Несрин Üskanat, Erkan Kabakçıoğlu, Джемал Gonen, Joseph Soyyer, Текст Soyyer, Omar H. Бабаджан, Text Soltay, Murat Kalender

    K.K.T.C. С участието на: Osman Alkas мир Refikoğlu, Refikoğlu Erol, Mehmet Samer, Derman Атик, Mehmet Soyluoglu Tuygun чест и Akincilar ГРАЖДАНИ VILLAGE

    Гръцките Участници: Manolis Sormainis
    Open Air Movie News June 19 до 21 през нощта
    Солидарност House, Организацията на обединените нации мироопазващи сили в Кипър (UNFICYP), с подкрепата на организиране на поредица от филми на открито в вечери. 19, 20, и три игрални филма, ще бъдат освободени на 21 юни 2013 година. Входът е свободен и филми със субтитри на английски език

    КРЪСТОПЪТ Младежки театър Camp IV
    Crossroads Младежки театър Camp ще бъде за четвърти път тази година, с. Лимасол на Kaminaria Културен център на 19 юли, петък - 28 юли ще се проведе по време на неделя. Camp е предназначена за млади хора на възраст 15-18 години.

    Солидарност фотографска изложба и церемония за връчване на
    Фотоизложба за възрастни и тийнейджъри! Не пропускайте тази възможност.

    Профил и ефективността на гражданското общество събрание
    Ангажират да Magem'de 18:00 до 20:00 часа в петък, 07 юни среща, проведена между повикванията.

    Правата на бежанците асоциация, Поезия и Short Film конкуренция Организира Poster
    На възраст 15-18 години и 18 и по-горе категории и поезия, плакати и късометражни филми да се състезават в клоновете на крайния срок за кандидатстване 14 юни 2013.

    Обявява юни месец Дейност на Дом за сътрудничество
    Кликнете тук, за да видите събитията ще се проведе през юни.
     
    Top
    .
740 replies since 27/6/2013, 19:30   22211 views
  Share  
.
Top